Det är skönt att det är höst, för då vaknar man till igen.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=aZUU31kHrnw&w=240]Men om man inte blir glad av varken höstlöv eller fotboll finns som tur är Stephen Fry och Hugh Laurie. De har gjort en massa saker tillsammans, bland annat tv-serien A bit of Fry and Laurie som jag tror gick i svensk tv för några år sedan. Nu finns det en massa ABoFL-sketcher på youtube. Kolla på det underbara klippet ”Dancercize” här till höger. Eller något av de här (den ena mer bisarr än den andra):

You, You, You
Mistery
The Subject of Language
Kicking Ass
Judge Not

En annan sak som är bra med hösten är att man kan gå på bio utan att nån tjatar om att man borde vara ute i det vackra vädret. Man kan till exempel se Thank You For Smoking, en kul och intelligent film som vippar till ens politiska korrekthet ordentligt. Eller så går man och ser A prairie home companion, inte minst för att se Meryl Streep visa framfötterna. Eller Jet Li’s Fearless med kanske de bästa fightingscenerna som någonsin gjorts, och massor av tokig kinesisk humor.

Andra bloggar om: , , , , , ,

4 Replies to “Sköna saker i höstmörkret”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *