Om du är så skarpsynt som du ser ut så har du redan fattat varför sidan ser lite annorlunda ut från och med idag: Jag försöker lära mig att använda ett riktigt bloggverktyg, istället för att sitta och mickla i frontpage som jag har gjort i några år nu.

Själva grundbloggen är gjord med WordPress och finns på annas.blogsome.com och så har jag liksom försökt trycka in den i contigo-ramarna. Det går så där halvbra, eller va? Det är inte alls så lätt att få allting att se ut som jag vill. Vissa delar fortsätter envist att vara rosa fast jag kodar dem blå, om och om igen. Och alla käcka internetjournalister som påstår att ”minsta barnunge kan blogga” har antingen aldrig träffat ett barn eller så glömde de att tillägga ”om de bara lär sig css, xhtml och rss först”.

Men jag lär mig förhoppningsvis med tiden. Hoppas att du har tålamod!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *