Hemmafödd bebis som är glad att boken äntligen är klar!Nu är den klar – världens första bloggbok om hemfödsel!
Författare är undertecknad och Katerina Janouch, journalist och författare.

Vadå bloggbok? undrar du kanske nu. Och vadå föda barn hemma?
Jo, det är ju så att det föds ett hundratal små svenska bebisar hemma varje år, helt enligt föräldrarnas plan. Samtidigt är det många, många fler som funderar på hemfödsel men känner sig osäkra. Får man? Hur gör man? Måste man vara vegetarian? Ha syrgas hemma? Är det oansvarigt? Dyrt? och så vidare.

Redan när vi började skriva om att föda hemma på föräldraNätet -97 märkte vi att det fanns ett stort behov av information. Så vi började skriva en bok några år senare. Sen kom det lite saker emellan men NU! är den klar!

Tanken med boken är dock inte att övertyga någon att föda hemma, utan att visa att det finns ett alternativ till den ibland anti-kvinnliga, anti-mänskliga hanteringen som många barnafödare utsätts för
helt i onödan.

Det visade sig att just blogg-formen var perfekt för Föda Hemma-boken. Alltså blev det en bloggbok, med kapitel, index och källor. Och kommentarsfunktioner. En interaktiv bok. Kolla själva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *