Börjar förstås med att säga TACK! så jättemycket! för att ni svarade på läsarundersökningen. Oväntat och roligt! Jag kan inte komma mig för med att stänga omröstningen eftersom jag vill dra ut så länge som möjligt på den varma sköna känslan av att någon läser bloggen.

Men resultatet då? Ja, i skrivande stund verkar det vara grubbel som uppskattas mest, vilket känns oerhört betryggande för det får mig att tro att ni är lika famlande och grubblande som jag och då känner jag mig mindre konstig.

På andra plats, hack i häl faktiskt, kommer gamla bilder. Inga problem där. Jag har mer av den varan. Ojojoj. Ujujuj. *gör gamla ljud*

Så här ser hela listan ut (just nu 123 svar):

Fem personer har helt frankt uppgivit att jag får skriva vad jag vill, bara jag håller mig kort. Fyra personer vill läsa mer om fisknamn (men helt ärligt tror jag inte att det kommer att hända, hemskt ledsen). Tre fräcka läsare efterlyser bättre interpunktion och två orimligt upphetsade individer vill att jag använder fler versaler.

De fria förslagen var bland annat att jag borde skriva mer om mediaflugor, olika isotoper (till exempel plutonium 240) och mitt jobb (visst jobbar jag med krishantering? japp det gör jag).

Ingen av er som fyllt i enkäten har frågat efter det som gör att sökmotorerna skickar hit folk, nämligen i tur och ordning

  • skoltrötthet
  • småprat
  • modesty blaise
  • tröstande ord
  • nakenbad / bada naken / nakenbad bilder / nakenbad stockholm / filmer från nakenbad
  • selma lagerlöf
  • korta noveller
  • samtalsförstörare

men det är ingen nackdel.

Jag ska försöka leva upp till allt! Dock kan det bli svårt med isotoperna. Och möjligen blir det inte så många mediaflugor heller, men här är i alla fall en:

Mäster Olof

3 Replies to “Läsarundersökningen: resultatet”

  1. Men det finns fiskar som heter ”fathead”, och ser ut därefter. Eller ”Batmanfisk”. Skulle inte det kunna va nåt?

  2. Jo absolut! Jag skulle kunna ha en tävling där man ska passa ihop rätt fiskbild med rätt fisknamn! Eller, ja, nånting. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *