Jag är verkligen dålig på nyårslöften: trots att jag bara lovar vartannat år och bara saker som borde vara väldigt lätta att uppfylla (som 2007 års löfte: att gå mer på bio, göra godare efterrätter och tillbringa mer tid i sängen, eller det från 2009, att bli lika kort som Mrs Li) så har jag inte klarat att hålla ett enda löfte mer än några veckor. Jag är en usel mask.

Men nu har jag blivit tipsad om 6 Changes och nu ska det bli andra bullar.

Min första förändring är att jag ska skriva mer. Hurra!

 

4 Replies to “Jag bara lôver och lôver”

  1. Min första är att jag ska göra något ombytt (syftar på träning här) minst tre gånger i veckan. Två månader är perfa för i början på mars ska jag kraftpröva mig en aning i Moratrakten. Inte Vasaloppet förstås, det kommer aldrig att ske, men PARLAMENTSMÄSTERSKAPEN som i allt väsentligt går ut på förbrödning med hjälp av fest och gamman. Och så lite skidåkning som motiverar det hele.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *