so this was christmas Precis när du börjar bli riktigt trött på att höra talas om nyåret i allmänhet och summeringar av 2006 i synnerhet – just då kommer jag med en tillbakablick. Varför? Fråga inte så mycket. Läs bara. Blunda och tänk på fosterlandet, om det hjälper.

another year over År 2006 var ett ganska loppigt år för min del. Det kunde ha varit bättre. Men om jag tänker bort de sorgliga sakerna och koncentrerar mig på de intressanta och roliga istället så finns det faktiskt ganska många:

and a new has just begun • Jag lyckades hålla alla mina nyårslöften och de var så bra så jag återanvände dem i år. Dessutom har jag lovat att lägga mig tidigare så att jag hinner läsa mer än en sida innan jag somnar, så att bokhögen slutar att växa.

• Yngsta dottern och jag gissade rätt på en av hemlisbloggarna! Vi är så oerhört stolta!
Hemlisbloggartröjorna!
Och suddiga, för det ska man tydligen vara när man har vunnit Nobelpriset Hemblisbloggartröjor.

marking the spot with an X• Alla barnen bytte hårfärg minst två gånger, och äldsta dottern fick ett hål i läppen. Det är alltid omväxlande när man har tonåringar i huset.

• Äldsta sonen flyttade till Holland. Det är ungefär som Midsommarkransen, fast lite längre bort. (Hmm. Patienten verkar vara i den så kallade förnekelsefasen.)

43 °C (109 °F)• Sommaren var helt fantastisk! Termometern visade tropiska temperaturer och alla blev slöa och lättjefulla.

Vi sov under bar himmel några nätter, det var superskönt.

happy bloggers • Många kul bloggträffar i år! Särskilt lyckad var picknicken på Djurgården, med bubbel och humlesurr och verkligt softa picknickare.

• Nu slår det mig att tre trådändar från förra året är fortforande lösa: jag har inte fått svar från varken Wolodarski, polisen eller telepaten.

Men nu orkar jag inte tänka på det där gamla året mer. 2007 kommer att bli helt annorlunda. Spännande fortsättning följer!

Andra bloggar om: , , , , , ,

One Reply to “Det var det det”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *