Vi sov ute i natt, jag bäddade en dubbelmadrass på balkongen åt mig och yngsta dottern.

under the open sky

Vi somnade vid två-tiden, och då var det redan ljust att man knappt såg stjärnorna. Men dottern såg ett riktigt stjärnfall, och vi filosoferade om att det kanske sitter någon på stjärnan som vi pekar på och tittar ner på oss. Svindlande!

Dottern sov som en liten gris hela natten men jag vaknade ungefär tusen gånger av måsar, bilar, fulla visslare, byggjobbare (Skanska bygger nästan dygnet runt på Skatteskrapan – i natt började de halv fyra!) och skateboardskrammel. Men jag somnade alltid om med en gång, det var bara skönt.

good morning sunshine

Halv nio på morgonen vaknade vi av solen som försökte koka oss som Bullens korvar. Dottern satte upp parasollet över oss men det var för varmt för att somna om.

breakfast at balcony's

Vi åt frukost på balkongen bland kuddar och täcken. En väldigt skön morgon!

8 Replies to “Under bar himmel”

 1. Varför är byggnadsarbetare alltid så förbannat morgonpigga? Flera av mina kamrater gick byggprogrammet på gymnasiet, och de var minsann inte uppe med tuppen på den tiden? När inträder förändringen?

  Skönt att kunna somna om dock.

 2. Jag funderar på att flytta ut på balkongen helt och hållet, men man ser ju som sagt inget på min datorskärm så det blir nog inget.
  Giacomo, lo capisco abbastanza bene!

 3. Inga myggor?
  Jag har ingen balkong, men jag skulle nog inte kunna sova på den för jag är extremt ljudkänslig och skulle vakna om någon bara gick förbi under.

  Annica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *