annas desktop publishing

Vad betyder ett lagom stökigt skrivbord? undrar Petra. Ingen aning, jag har haft bara lagom stökiga skrivbord de gånger jag har städat så att de blivit kliniskt och kirurgiskt ordningssamma. Då hinner det ju vara lagom stökigt en stund medan man städar, och direkt efteråt.

På bilden ser man iallafall att jag har passat på att knycka mannens dator medan han är ute och reser, att jag får hålla till godo med en gammal köksstol tills jag får råd med en riktig skrivbordsstol (fast den är inte så dum att sitta på ändå har jag märkt) och att jag gillar science fiction.

Andra skrivbordsbildare: Lotten och Ö-Helena, som man även skymtar på bilden.

Andra bloggar om:

5 Replies to “se, mitt skrivbord”

  1. Hihi, vad lustigt att se min blogg på en bild på din blogg! Nu fattas bara att någon tar en bild av sin dator med din blogg på skärmen och så vidare i all oändlighet …
    Men varför har du två möss? Går det dubbelt så snabbt då?

  2. Japp, jag håller en mus med varje hand (jag har två högerarmar för bästa prestation) och surfar i cirka 1000 kilometer i timmen. Jag klickar även snabbare än min egen skugga. (Försök inte det här hemma, barn!)

  3. Sanningen är förstås att den andra musen hör till den andra datorn som jag har gömt under en hög med papper för att slippa se den. Ända tills på söndag kväll kan jag låtsas att mannens dator är MIN, bara min …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *