December har satt in med full kraft. Jag har inte ens hunnit vända blad i kalendern, så illa är det. Sju sjaviga skyttar skot ett sjosjukt schabrakMen söndagen igår blev lugn och skön och jag fick tillochmed tid att skriva några boktips som jag velat dela med mig av länge.

Läs om Snow Crash, Svålhålet och I skuggan av ett brott här.

Dessutom tips av Julia, 13 år: Bra böcker att köpa i julklapp för unga och gamla bokälskare!

Och så fick jag äntligen en bra bild på Den Glada Draken som tornar upp sig över staden.

3 Replies to “December, böcker, glad drake”

  1. Var finns denne drake? Vem står i drakens mun och spanar?

    Tack för att Du visade mig en blog till. Den är sparad bland favoriterna och en mer vaken dag ska jag frossa i stockholmssaknad.

  2. Draken står nära Fryshuset, i södra Hammarbyhamnen. Jag blir lika glad varje gång jag ser den le, så barnslig är jag. Vem som kan tänkas ha den som arbetsplats har jag aldrig ens tänkt på, det kanske är ett fjärrvärmeverk eller liknande. Man kanske borde åka dit och be att få hälsa på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *