Alltså så här va att jag hade tänkt skriva om kvinnligt och manligt idag, jag började på texten på lunchen och tänkte skriva klart den ikväll. Men när jag satt mig här och slog på datorn hade jag fått ett viktigt mail som tog tid att svara på, och sen började en familjemedlem som älskar romantiska komedier att titta på en verkligen jättefånig romantisk komedi som jag blev TVUNGEN att titta på också, och sen var klockan plötsligt sent och då kom jag på att jag inte har hört av sonen-i-spanska-bergen på en vecka, så jag skrev ett brev till honom och sen var klockan ännu senare och jag kommer inte att hinna skriva klart den där genusgrejen.

Så istället ber jag er som inte redan sett den att titta på Amanda Palmers föreläsning om att be om hjälp. Den är ganska underbar och går utanpå det mesta jag har sett på länge.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xMj_P_6H69g?rel=0]

Fin va?

I morgon kommer jag att sitta på tåg till och från Karlstad, och däremellan vara i Karlstad, så jag vet inte om jag hinner skriva nåt då heller. Vi får se!

3 Replies to “Om konsten att be andra om hjälp (och få den)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *