Är i Göteborg. Reste hit under förevändning att vara med på bokmässan men i själva verket är det bara en förevändning för att få vara i trevliga Götet och träffa trevliga människor och göra inte ett smack. I förrgår var jag visserligen inne på mässan, men mest för att hälsa på dottern som var redaktör för Vulkans smsbok och få ett av Unni Drougges romanhalsband.

Samma kväll var det bloggmiddag (som jag bloggar om här, by Lotten-proxy) och sen festkraschade vi ett författarparty i en svit på Park Hotel. Det var trångt och svettigt men stjärnklart: det är inte alla kvällar man får se Roy Andersson, Fredrik Strage och Alex Schulman åka hiss tillsammans.

Sedan dess har jag bara suttit och hängt med vänner, i Helenas lugna kök och på jazzkrog, och pratat om böcker, barn, immunsystem, sjukvård, gud, barnbarn, girighet, massageapparater, språk, tonåringar, övningskörning, etik och fisk. Och lite annat. Tycker att det är väldigt skönt. Känner att jag borde hänga mer med vänner och göra ingenting.

9 Replies to “(nu låtsas jag som ingenting och bara skriver.)”

 1. Bravo!

  Där ser du, det tog väl inte så lång tid att knattra ner det där?

  Men nu vill vi ha en batteri-, dator- och sladdrapport!

  (Och här har du en som lyder: jag skriver kommentarer för glatta livet överallt!)

 2. Yay! Hänga med vänner och göra ingenting låter helt underbart. Gör jag så gott som aldrig.
  Fast det var fantastiskt kul att vara med kören och sjunga och leka fåniga lekar en hel helg, också!

 3. Skojar du Lotten? Det tog minst en timme att skriva det där lilla, och då missade jag ändå att ordet ”förevändning” förekommer två gånger i samma mening. Sån är jag. Jag kan faktiskt vara världens samtidigt snabbaste bokskrivare och långsammaste bloggare.

  Vad glad jag är att du hittade punktknappen igen!

 4. Då och då så gör jag som nu i detta fall då jag skriver på din fina och läsvärda blogg. Ger mig ut i ”bloggsosfären” med den enda tanken att hitta nya och intressanta bloggar att berika mitt liv med.
  Ställer dagligen frågan till mig själv ”att blogga eller inte blogga” idag blev det enkelt, jag fortsätter!
  Ha nu en trevlig helg på alla sett Mvh ifrån Peter Olofsson!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *