Jag stod i en hiss i går kväll, tillsammans med två vänner som tjafsade hela hissresan ner. – Du kommer att vinna! – Nej, du! – Nej, du vinner!

Det visade sig att båda hade rätt. En annan sida vann Kulturbloggpriset i kategorin bästa bokblogg, och Lotten vann som bästa övriga kulturblogg.

På galamiddagen hade jag båda pristagarna till bordet och kände mig som en groupie nobelpristagarledsagare.

Middagen var i stort sett en bloggträff, och därför ordnades en bloggservett. Beskådas här:


Bloggservett, sid 1


Bloggservett, sid 2

Strax efter midnatt hamnade vi på Söders Hjärta där Lotten absolut skulle kramas med en häftig italiensk champagnedrickande hårdrockare. Beskådas här:


Salute!

Nu är det dags för nästa bloggträff. Man har ett sjå.

5 Replies to “Rätt bloggar vann!”

  1. Hej!Jag ville bara lämna ett spår efter mig nu när jag har varit här.Tack för trevligt sällskap i går kväll!Hoppas din lilla sjukling mår bättre idag!

  2. Tack detsamma, det var kul att träffa dig!Dottern mår som ett kokt skrutt fortfarande. Det lär nog ta en vecka eller två innan hon är på benen.

  3. Hej Anna!Vet inte riktigt hur jag hamnade på din blogg men jag satt o slösurfade o hamnade just här.Kul att läsa om dig och din familj,kul resa ni har gjort. Och väldigt roligt att se kortet på din mamma på flikr. Hur gammal är Max nu? Jag kommer ihåg när jag passade honom som liten :) Hälsa familjen!Många kramar från Martina från Käringön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *