1. Vad glad jag är att bo i en sån vacker stad. Särskilt när solen går upp över Slussen och måsarna flyger som silvriga gnistor över den rosa himlen och neonskyltarna speglar sig i vattnet under Centralbron. Man glömmer nästan bort att det finns färg när det har varit grått i flera dagar.

2. Undrar om man kan ta bort rättstavningsprogrammet i Blogger. Varje gång jag skriver Khajuraho tror det att jag menar Surahammar, och när jag skrev karnevalsvagnarna föreslog det amfibiestridsvagnarna eller kanske karusellsvarvarna.

3. Det är så himla skönt att cykla! Jag är så snabb. Så stark. Jag susar fram.

4. Tur att inte folk ser vad jag tänker.

5. Det här ska jag skriva om när jag kommer fram.

6. Då måste jag egentligen skriva om att jag tänker på att jag ska skriva om det.

7. Konstigt att jag blir omkörd hela tiden, fast jag är så snabb. Hon som körde om mig nu var ju typ hundra år gammal.

8. Det där stjärnparaplyet var coolt, men när man bor i Sverige borde man ha ett solparaply istället, som lyser upp och värmer den som går under det. Jag måste nog uppfinna ett sånt.

9. Konstigt att jag redan är framme! Jag märkte inte ens uppförsbacken från Gamla Stan.

3 Replies to “Dag 15 & 16: Sånt jag tänker på när jag cyklar till och från jobbet”

  1. Det har ju knappt regnat sedan jag fick det. Bara snöat och då på tider då jag inte varit ute. Men lyser gör det.Återkommer med rapport när jag testat det ordentligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *