Den åttonde dagen på min skrivkur. Nu börjar det faktiskt kännas lättare! Hoppas att ni har överseende med mitt tillstånd. Fortsätter det så här ska jag vara på banan igen i januari och skriva om förståndiga saker.

Tills dess ska jag få ut allt krafs. Till exempel mysteriet med hur de placerar namnen på filmaffischer.

Varför, varför varför står namnen alltid under fel person? Nej, det där är inte Ed Harris, och jag är ganska säker på att inte Michelle Monaghan har helskägg. Hur svårt kan det vara att sätta namnen rätt?

3 Replies to “Dag 8: Ett litet mysterium”

  1. Jag har läst en mycket intressant bok om hur det går till när man vinner en Oscar. Där får man lära sig att det är superduperviktigt i vilken ordning skådespelarnas namn kommer på planschen, och att det grälas vansinnigt mycket om detta skådespelarna sinsemellan. Och att bilden ska se ut på ett visst sätt för att gå hem i stug… f’låt … juryerna. Samt att den som vill ha logik på planschen kan slänga sig i väggen.Allra störst är den skådespelare som har sitt namn i fler punkter än själva filmtiteln.

  2. Lotten: Tack. Jag visste att det fanns en förklaring nånstans – och att den skulle vara tandgnisslande dum. Hakke: < HREF="http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Academy_Award-winning_films#G" REL="nofollow">Så vitt jag kan se<> vann varken BABY, Michelle eller Ed någon Oscar för den där filmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *