Nu i helgen blev vi äntligen klara med balkongen. Den är inte så stor, och den har inte riktigt det jorddjup jag skulle önska, men den är ändå tröst för en hortoman i stadsexil. Egentligen började renoveringen för flera veckor sen när vi la på ett trägolv, men sen kom det saker emellan och det var inte förrän i veckan som jag kunde få lift ut till Zetas och släpa hem jord, krukor och växter.

an end & a new beginning

Vi satte upp hyllor, fiffade till stolar och bord, drog sladdar och planterade, band upp, grävde, sådde och vattnade. Dottern förevigade arbetet.

before
före

efter

Nu är det nästan klart, jag ska bara hitta ekologiska körsbärstomatplantor till den tomma krukan, en liten hylla till buddhagubben och rökelse och en spegelmosaik till väggen som inte syns i bild. Men det går alldeles utmärkt att fika på balkongen redan nu, säg till när ni är i stan bara!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

3 Replies to “Balkongen klar, kom och fika!”

  1. vad fint det blev! Kommer gärna och fikar. Hur blir det med bloggpicknick förresten? kanske alla försvinner från stan snart?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *