En föräldra-wiki, vad är det? Jo: en kunskapsbank för föräldrar. En databas med kunskap om graviditet, småbarn, tonåringar och allt annat som har med föräldraskap att göra. Skriven av föräldrar och andra experter. fwiki - en ny grej! Föreningen Föräldraskap håller just nu på och bygger en sån wiki. Och vi behöver din hjälp! På wiki-bloggen finns det en lång lista med förslag på artiklar som behöver skrivas. (Du ser en del av dem här nedanför.) skriv om något du känner till Du kan dela med dig av dina erfarenheter genom att skriva en artikel – kort eller lång – till föräldrawikin. Du behöver inte vara proffs på att skriva heller, huvudsaken är att du skriver om något du är intresserad av. Du kan också komma med förslag och synpunkter på hur wikin ska fungera och utformas. Passa på nu, var med och bygg en ny och viktig plats för föräldrar! Andra bloggar om: föräldrawiki, wiki, föräldraskap, föräldrar, barn, graviditet, bebisar, småbarn, tonåringar, utvecklingsblogg, kunskapsbank.

One Reply to “föräldra-wiki på gång”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *