6 Replies to “Relisparty”

 1. Kul att du kom:) och va bra att du hade fler bilder. Vi fick ingen bild på Sigge och inte så många från rummet där de flesta satt och minglade.

 2. När vi irrade runt i korridorerna och letade efter rätt lokal, hamnade vi framför en stängd dörr, som bara måste vara releaselokalen (tänkte vi). Lite nervöst öppnade jag dörren. (Se bild ett.) Och hamnade i en skrubb med ett jättestort kassaskåp. Eftersom vi var koncentrerade på att hitta fram till snittarna och cidern, letade vi vidare.

  Men nu ångrar jag mig: jag skulle ju ha försökt öppna kassaskåpet!

 3. RS, vi hade trevligt!
  Lotten: Det skulle ha sett ut det när LO-folket kom i korridorerna, och du halvvägs in i kassaskåpet. Nej hu.

 4. Anna! Jag är fortfarande glad, att du presenterade dig på teckenspråk. Det gör ett gott intryck på en. Du har tagit många och fina bilder. Kan jag få använda dom när jag behöver? Det var en kamera som jag plåtade blonda Lotten och mingelproffsen Sara.

  Jo när jag kom in swichade RS chef förbi och jag frågade vilken chef och det var den högsta hönan i LO.

 5. Anna… jag har svårt att läsa kommentarerna som är i ljusgrå. Hoppas du kan gör dom lite mörkare? Jag fick ”markera texten” så jag kunde läsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *