Vi såg om Punch-Drunk Love ikväll, och den var ännu roligare och konstigare än sist. Den måste nog hamna på topp-20-listan, om du inte redan har sett den så skynda dig och hyr den!

punch-drunk love

Nu när jag letade på Wikipedia upptäckte jag att filmens flyg-för-pudding-plot är baserat på en sann historia. David Phillips flyger verkligen jorden runt för chokladpudding. Dessutom tycker han att Grand Hotel i Stockholm är världens bästa hotell, och då har han många att välja mellan. Men vad menar han med ”intressanta filmer”?

The Grand Hotel in Stockholm tops my list. My wife and I had a really fantastic stay there in the dead of winter. A super cool spa, five kinds of herring for breakfast, the best beds on earth, and some very interesting in-room movies made for a really special stay.

Andra bloggar om: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *