Mina kids hade två frågor när jag berättade att jag skulle på bloggträff med en massa tjejer:

– Varför kommer inte Stationsvakt när ni ska vara på Stinsen?

bloggers at stinsen III– Varför träffas ni så ofta?

Jag kunde inte svara på den första frågan, däremot på den andra.

– Jo ser ni, det är så här att bloggare är ofta väldigt sociala, intelligenta och roliga personer. De gillar att ha ett intellektuellt utbyte med andra människor, och får de dricka öl samtidigt så är det ännu bättre. Man kan säga att bloggare är ovanligt trevliga människor. Därför gillar de att träffas.

Här finns fler bilder från Stinsen.

Andra bloggar om: ,

7 Replies to “Varför träffas man?”

  1. Johnny – jag tänkte precis detsamma. Inte att du skulle känna dig ful, men att vi ser så sjukt snygga ut allihop… Skenet/dunklet bedrar. Eller så är Anna bara en VÄLDIGT duktig fotograf. Dynamiken i inläggsfotot är ju fantastisk!

  2. Johnny, hur mycket måste man smickra dig för att du ska fatta att du är en tusan till stilig karl? Sen kan jag hålla med om att sällskapet var ögonbedövande snyggt (och kanske ligger det något i Cruellas teori om min talang som fotograf också :). Kom med nästa gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *