Nu tar jag mina erfarenheter av livet som tonårsförälder och flyttar dem hit:

http://tonarsforalder.blogsome.com

Dels för att de ska få mer svängrum, dels för att jag jobbar med utkastet till en bok och behöver ha dem oblandade på ett ställe. Kom gärna dit och skriv om dina erfarenheter som tonårsförälder! Eller maila mig och föreslå frågor som jag borde skriva om.

Idag puffar jag för en serie om tonåringar och deras föräldrar i lokalradion på P4. Det är spännande och roliga intervjuer om regler och förbud, och vad som händer när viljorna krockar totalt. Läs mer här!

Min fjortonåring och jag är med i en av intervjuerna. Den kan du höra här (ram-fil, 54 kB), cirka 3, 35 minuter in i programmet.

4 Replies to “Livet som tonårsförälder (även i radio)”

  1. Hej!
    Å vad roligt att hitta hit. Tack för din kommentar hos mig :) Ska försöka läsa ikapp så mycket jag kan. Länkar till dig också – eller snarare till ”Livet som tonårsförälder” där jag säkert kommer att hitta massor av bra råd.
    Kommer den 1/12 … på lördag är vi några bloggare som fikar på MOCCO i Stockholm. Kl. 10 … om du ville skulle det vara kul om du kom!

  2. Mocco låter kul, men tidigt! En av de största fördelarna med att barnen blivit tonåringar är ju just sovmorgnarna :) Men om jag är vaken ska jag absolut ta mig dit. Ses alltså, förr eller senare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *