Morgon. Svisch. Kväll. Så ser mina dagar ut just nu. Högen med utkast till bloggen skjuter i höjden som en bönstjälk på speed. Jag gör långa listor med alla måsten och försöker listigt smussla in roligheter i springorna – nu kanske jag kan blogga, det är ju fem minuter till skatteverkets växel öppnar, eller om jag skjuter upp att hämta glasögonen kan jag se klart filmen som jag har en kvart kvar på – men så poff är det kväll och jag hann inte varken blogga, se klart filmen eller göra alla måstena på listan. För att inte tala om alla projekt, idéer och romaner som ligger och kastar anklagande blickar från sina dammiga hörn.

Undrar om det hjälper att önska sig en sån här i julklapp?

I Never Finish Anything

3 Replies to “Hinner ju aldrig ens börj”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *