Sprätten satt på toaletten• Om du får nostalgiska svallningar av Sprätten satt på toaletten och Mamman och pappan som gjorde arbetsbyte kan du kolla in min boksida.

• Konserten som jag yrade om häromkvällen, Mozart först som sist, finns att lyssna på eller ladda ner från P2:s hemsida. Med Jonas Malmsjös uppläsningar av Nelly Sachs dikter och texter ur Uppenbarelseboken. Obeskrivligt häftigt.

• När jag skrev in alt-text till hångelbilden i den här posten försökte jag härma ett pussljud (onomatopoesi kallas det). Efter hårt funderande och utstötande av alla möjliga läten skrev jag till slut mmxxaa!. Det känns fortfarande inte tillfredsställande alls. Jag tar tacksamt emot era förslag, ju pussigare och smaskigare dess bättre.

Andra bloggar om: , , ,

2 Replies to “Sprätten, Mozart och pussljud”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *