Tydligen var det en bra natt för drömmar – ett av barnen berättade i morse om sin dröm:

Vi var ute och gick på en stor frusen sjö med civilisation omkring, en mild och skön dag. Fullt med charmiga fåglar flaxade omkring som löv i vinden.

Plötsligt kommer en stor bild fladdrande lite löjligt. Först tror vi att det är en stor fågelformation, men plötsligt ser jag att det är baksidan på den där handduken med isbjörnar på. Det är fyra fåglar som bär den i sina näbbar.

Fåglarna kommer närmare och kastar handuken över mitt huvud, försöker strypa mig lite lekfullt. Jag faller omkull men reser mig upp och tittar närmare på handduken. Då minns jag att du kastade ut den till fåglarna en gång för fem år sedan, och nu har de kommit för att lämna tillbaka den.

Andra bloggar om: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *