Vi har lyckats få biljetter till Play på Konserthuset den 14 juni och är nästan lika glada som om vi hade fått biljetter till fotbolls-VM (nej okej, men nästan nästan så glada).

var snällDirigenten heter Arnie Roth, jag har aldrig sett honom dirigera men han är säkert jättebra. Det jag kan säga med bestämdhet är att han var en otroligt god och upphöjd varelse i sitt förra liv – annars hade han inte återfötts som dirigent.

Det förhåller sig nämligen så (i mitt universum) att bara de allra snällaste, klokaste och tydligaste får bli orkesterledare i sitt nästa liv. De kan också välja att bli kompositörer eller berg-och-dalbanekonstruktörer. De näst snällaste får till exempel bli symfoniker, filmregissörer eller koltrastar.

var dumDe som är dummast blir fästingar eller bromsar.

Några frågor?

Andra bloggar om: , , ,

5 Replies to “Annas teorier #2: Därför finns fästingar (och dirigenter)”

 1. hmm….jag ska nog vara mycket tyst nu eftersom jag annars skulle orsaka att hela din världsbild rasade….
  (se – ständigt och ofrivilligt finner jag mig själv citera Hjalmar Gullbergs dikt Kyssande vind…(…det kommer en vind och går..och hela din världsbild rasar…för en fläkt av syrenernas tid och gullregnens klasar…)

 2. Vad har fästingar gjort för ont :).
  Jsg råkar gilla de små krypen.
  Att finnas, till ingen nytta kan synas.
  Bromsar som flygfän är däremot pest och pina.

  Annica

  Annica

 3. Hoppas att ni hade kul på konserten.

  Själv var jag där och njöt i full drag. Nu gäller det bara att utöva utpressning och få hit konserten igen inom en inte alltför avlägsen framtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *