payday

Kollade mitt konto idag. Sista lönen från förra jobbet (som slutade i mars) hade kommit in. Hurra!


Andra bloggar om:

4 Replies to “Löning”

  1. Skumbananerna har blivit så dyra nuförtiden! Minst 50 öre. Jag sparar ihop till en och köper lagom till midsommar.

  2. Jag citerar en väninna:”Om jag inte får var värst, kräks jag!” – och bräcker det med den gången förra året när jag jobbat 5 timmar och fick -39:- i lön. Fast kommunen var snäll så jag slapp gå dit och betala de 39 kronorna, de drog på nästa lön… Så fort jag jobbade det minsta drogs kostnaden för min ”lånedator”. Ganska enkel förklaring, men det kändes rätt bittert…

  3. Uj. Påminner mig om när min språkliga karriär fick ett snöpligt slut i 7:e klass, och jag, som enda patient (höll jag på att säga) fick -32 på franskprovet. Alla andra fick pluspoäng. Betyg: en svag etta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *