Vågar man tro att det ska bli vår nån gång?
Ja såklart.

I förrgår skrev Johnny så fint om vårkänslor på Stationsvakt. Det fick mig att undra hur vårens första spelkula kommer att se ut. Jag fick nämligen lära mig när jag var liten att färgen på den första kulan man hittar på våren avgör hur resten av året ska bli – dramatiskt om kulan är röd, sorgligt om kulan är svart, händelselöst om den är vit och så vidare.

Igår fick jag svaret, när jag lyfte på hallmattan och hittade de två första, ditspelade i ett av ungarnas vilda kulspel häromdagen:

kul kul

Mitt år ska bli lugnt och hoppfullt. Det känns bra.

Andra bloggar om:

3 Replies to “Vårkul”

  1. Vårtecken ja… jag undrar om jag har något personligt vårtecken… något som får mig att förnimma våren. Hmmm… svårt. Ljudet av trimmade mopeder kanske? Saven stiger i björkarna… och tonårsgängen. Då vet man att det är vår igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *