Skulle sett 1msnd den 11 mars (vi blev sjuka och missade första chansen) men nu blir det begravning så det funkade inte heller. Hittade tursamt nästan lika bra biljetter en annan dag, så nu tänkte jag avboka de två första. Men du kanske vill gå?

Det gäller alltså två biljetter till En midsommarnattsdrömStadsteatern, lördag den 11 mars klockan 13:00 på Stora scenen.

Det är bra biljetter, parkett vänster dörr A, bänk 4, plats 51 och 52:

stora scenen

Ordinariepriset är 220 kronor, för barn och studerande 95 kronor.

Vill du gå så hör av dig till mig, maila anna punkt toss at contigo punkt se eller skriv i kommentarer så skickar jag kontrollnumret. Sen är det bara att betala dem online eller hämta ut dem (senast 28 feb) i biljettkassan. Först till kvarn får först mala, naturligtvis (och med mala menas här gå på teatern).

skuttigt

Andra bloggar om:

4 Replies to “Vill du ha två biljetter till En midsommarnattsdröm?”

  1. Ja alltså det finns många underläppsdamer på medis bibbla, så kila dit, du kommer iallafall se minst två. tack för din kommentar!

  2. aha. således bor vi rätt nära varandra, jag bor i södra latins omedelbara närhet, på högbergsgatan. jag har åtta skivor hemma that belongs to the library. de lynchar mej nog snart för att jag kommit på att utnyttja deras system…

  3. hej anna
    jag är mamma till jack (tows.blogg.se) och måste bara skriva och säga att dina texter är kul – och din CV häftig!!! Fortsätt – du verkar vara en härlig kvinna! jag är också fyrabarnsmor p söder och har en lite mer strulig CV – kolla på min hemsida om du vill?
    Jag ska fortsätta kolla på din blogg – skitkul!!
    Petra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *