Den här roliga vädeleksrapporten hos aha fick mig att komma ihåg en idé som jag fick en gång – att det borde finnas olika sorters väderprognoser, helt annorlunda än de vanliga.

Kroppsmålning av Joseph BarbacciaSjälv skulle jag välja att lyssna på en poetisk metereolog som talade om surrande bin i solvarma hallonsnår, gnistrande kalla vinterdagar som gjorda för pulkaåkning, regntunga skyar och stormpiskade hav.
Andra väderleksvarianter kunde vara: väldigt dystra och pessimistiska prognoser, estetiska och moderiktiga prognoser med trendriktiga kartor, intellektuella väderleksrapporter med kulturella anspelningar och blinkningar, new age-väder och så vidare.

(Bild: Kroppsmålning av Joseph Barbaccia från http://figurephotos.com/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *