Det gråa diset i luften har sipprat i min hjärna idag, jag är så trött som om jag hade blivit biten av en tse-tse-fluga och kan knappt hålla ögonen öppna fast jag är på jobbet. För att inte slockna helt medan jag väntar på en text som ska redigeras och läggas ut gör jag en lista på saker att se fram emot när höstdimmorna sveper in oss alla i fuktigt ludd:

* Kalle och chokladfabriken (på fredag)

Ricky G* Forskardagarna för nyfikna i Stockholm (6-8 oktober)

* Extras! (SVT i oktober)

* The Brothers Grimm (premiär 14 oktober)

* Fem barn och ett sandtroll (28 oktober)

* Curse of the were-rabbit (28 oktober)Gromit är rädd!

* The Corpse Bride av Tim Burton (4 november)

* Narnia (21 december)

* Svenska Dialektmysterier (på svt med start i vinter)

One Reply to “Saker att se fram mot i höst”

  1. Pingback: Attefall Allehanda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *