Två nya saker på min sida! Jag har gjort en bloggrulle, eller blogroll eller hemsidestipslista eller vad man ska kalla det (jag har verkligen svårt för ordet blogg, det låter som en utväxt av något slag: Åh nej!, jag har fått en blogg på näsan, eller Såg du vilken stor blogg han hade under örat?) och nu tänkte jag förklara den lite.

Den är inte automatisk – jag har inte fattat var man hittar ett bra sånt script som inte blir fult. De som är med är såna som jag läser när jag hinner, och här är de:

Robots, Populär astronomi och Vetenskapsnytt är tre bra faktasidor
Aglio e olio och Ragazze nella cucina handlar om italiensk mat, som gillar jättemycket
pappa och Pappablogg handlar ofta om föräldraskap (som jag ägnar mig åt så ofta jag kan!)
Annica Tiger, Barnsidans blog, Batbut, Blind Höna, Marmelad, Monkeygirl, Tomas Z Westberg och Ysh är gamla mer eller mindre bekanta, fysiska eller online
Dagens Bok, Dracula Blogged, Filmomat, Laurie R. King, Neil Gaiman och Skriva handlar om skrivande, böcker eller film
Life De Luxe, Loci, mymarkup, Mitt liv som populärkultursjunkie, Organiserat Kaos, Stationsvakt och Weblog Wannabe är sidor som jag har haft som bokmärken ganska länge
– och resten: All about the package, Anna the Soundtrack, Beauty Dish, Bloggblad, Grabben med kniv, Hälsoinformatör, Knullbloggen, – Mitt aktuellt, Mosebok, Mys & pys, No illusions, nobel prize winner, Nu då?, Nästa: Bandhagen, obli.net, Sandra, Se till vänster,där går en arab, Sällskapsspel och vackra Yukio är alla trevliga nya bekantskaper!

(Detta var, om jag har lärt mig jargongen rätt, vad som kallas en bloggfyrtisexklöver.)

Det andra nya ska jag berätta om senare ikväll, nu är det strax dax för Liftarens Guide till Galaxen!

One Reply to “Blogrulle eller vare heter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *