Tomas Zackarias Westberg har gjort vackra poem av de sökord folk har använt när de hamnat på hans sida. Här är ett:

blunda snurra
blå fågeln
blåbärspaj
brad pitt

och ett till:

giraffer
håriga armhålor
hängbröst
klorblekta jeans
kulturkrockar

Söker man på håriga mammor sex så kommer min sida upp bland de minst sagt blandade sökresultaten. Helt korrekt, alla orden finns ju här. Men det är svindlande att försöka följa tankarna som leder nya besökare till ens lilla flik av internet.

Jag menar, jag vet ju varför jag själv har googlat efter burning midwifes (för att hitta information om den tid då barnmorskor brändes som häxor) eller sex nunnor öl (för att hitta en resebeskrivning som jag själv postade på ett forum för flera år sedan, där sex öldrickande nunnor spelade en viss roll). Men hur ser det ut. Inte som jag menade iallafall.

Jag hoppas att ni som skrev in de vanligaste sökorden gåtor, tonåringar och bebisar blev hyfsat nöjda med innehållet på den här sidan. Men vad förväntade ni er att hitta som sökte på stringtrosor för tunnelbanan, vanliga nakna tjejer, kvinnor som kissar ute eller rakade päron?

Och du som sökte på hur funkar ett kraftverk – jag förstår att du bara stannade på sidan i noll sekunder. Hemskt ledsen att jag inte kunde vara till nån större nytta.

One Reply to “Sex håriga mammor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *