Senaste nytt på föreningen Föräldraskaps hemsida är en avdelning med födselberättelser, alltså där man som förälder kan berätta om hur det var när ens barn kom till världen. Man kan maila in sin historia, men avdelningen är i själva verket en WordPress-blogg och jag bjuder härmed in alla er bloggare med barn att testa funktionen. När storken kom (eller hur det nu var)

Logga in dig med användarnamn och lösenord förälder och låt texten flöda! Du kan välja att publicera din post under någon av kategorierna Adopterad, Förstfödd, Hemmafödd, Kejsarsnitt, Tvillingar eller Änglabarn. Eller lägg till en ny kategori om du tycker att det behövs. Texten kan vara kort eller lång, på dikt eller prosa och man får gärna bifoga bilder på underverket om man vill.

Pappor är särskilt välkomna att skriva eftersom det finns så få av deras födselberättelser därute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *