När min yngsta dotter var 8 år skickade hon ett brev till MGM med ett synopsis till en ny Bond-film. I filmen hade James Bond fått en dotter, Jane, som vuxit upp och axlat sin faders mantel, hans Walter PPK och hans Aston Martin. Skurken i filmen var en viss Francesca Scaramanga, dotter till uslingen med tre bröstvårtor i ”The Man with the golden gun”. Jane Bond hade naturligtvis inga större problem att överkvinna Scaramanga.

MGM svarade aldrig – de kanske får tusentals manusförslag från åttaåringar, vad vet jag – men som tur var la deras tråkighet ingen sordin på min dotters Bond-intresse. Hon gjorde senare en hemsida med Bondtema, som nu är överflyttad till en blogg: 007.blogsome.com.

(Först hette den Forget about it Curly, you had your chance and you blew it vilket tydligen är känt för alla Bond-kännare som ett citat ur ”Diamonds are forever” men nu heter den bara Julias James Bond-blogg.)

Välkommen dit!

 

 

One Reply to “Her name is Bond. Jane Bond.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *