Så mycket nu!

Det blir lite körigt helt enkelt.
  • Packar mat i fem banankartonger för när några i familjen ska vara stugvärd i fjällen i sommar. Det är mycket mat att packa: frukost, lunch, middag och fika för två personer i en månad.
Förrförra årets fjällmatsstilleben
  • Packar ner arbetsrummet i flyttkartonger eftersom ett av barnen flyttar hem igen. Att ha vuxna barn i Stockholm är att jämt vara beredd på trevligt besök, för att inte säga inneboende! Det är liksom inte så lätt för dem att hitta eget boende. Jag har inget emot det, men ungarna vill såklart helst bo på eget håll.
  • Och så ska jag göra det som är roligast av allt: hänga med familjens snart-tvååring. Föräldrarna vill inte att jag lägger ut publika bilder på den lilla sötbollen, men om jag säger att bebisen på bilden här bara är hälften så gullig så fattar ni kanske!
Nu fattar ni va! Hur gullig?

Så ni får ursäkta att jag inte hinner skriva så mycket just nu. Håll till godo med gårdagens reseblogg, om min och sönernas tågresa genom mitten av Mittens rike!

För snart tio år sen.

Nästa veckas pausfågel blir chillugglan. Hoppas jag.

Foto: Colby Stopa @ Flickr

Spara

Spara

Spara

 

One Reply to “Veckans pausfågel: jäktugglan”

  1. Vad sugen man blir på att packa en kartong och sticka när man ser den bilden! Nej, det är verkligen inte lätt att få bostad i Stockholm efter studenten (eller innan). Kan vara klokt att ställa sig i kö innan födsel för att möjligtvis har en bostad som en examenspresent två årtionden senare!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *