Hej! Jag har varit borta från världen, nästan, i tre veckor, på Vidarkliniken. Håller på och försöker skriva om det men det går långsamt: dels för att jag har upptäckt hur skönt det är att bara göra ingenting, dels för att när jag inte gör ingenting har jag en väldigt energisk ettochetthalvtåring runt fötterna, och det är raka motsatsen till både att göra ingenting och att skriva. Men det är på gång, sakta men säkert. Min plan på sikt är att börja skriva oftare här igen. Kortare och oftare. Håll tummarna!

kian-2016-06-26-07-34-49
Både katten och mormorn får vara pilsnabba

 

Spara

Spara

Spara

2 Replies to “Långsam omstart”

 1. En gång talade jag med min en gammal man om krigets fasor under andra världskriget och när han berättade att de under en tid inte hade något att äta, sade jag (då 24 år):

  – Men vad åt ni då?

  Svaret löd:

  – Då, Lotten, då åt vi ingenting.

  Så nu undrar jag helt logiskt: när du inte gör någonting … Vad gör du då?

  1. Då, Lotten, då gör jag ingenting.

   Skoja bara!

   Vad jag gör när jag gör ingenting: Sitter i soffhörnet med filt, te och bok. Spelar wordfeud. Pratar i telefon. Går runt i lägenheten och låter bli att vika tvätt och ta ur diskmaskinen. Går inte på promenad fast det är soligt ute. Sover en stund mitt på blanka eftermiddagen. Låter bli att sätta mig vid datorn. Stirrar på mina tår och låter tankarna flyga omkring. Låter bli att skriva ner tankarna.

   Typ så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *