Jag tänker mest på politik just nu. Men häromkvällen såg jag en entimmes dokumentär om BBC 2! Det är ett par av mina favoritkomiker som gjort den på uppdrag av BBC, för att fira nåt jubileum, och de tog tillfället i akt att rosta och steka ALLT som BBC 2 gjort sen starten. Särskilt alla komiker och komediserier. Mycket roligt om man är lagd åt det hållet, men framförallt satt jag och tänkte hela tiden på hur kul det skulle vara om SVT ville lägga ut ett sånt uppdrag på säg systrarna Kronlöf, Anna Blomberg och Gina Dirawi? Och kanske Grotesco-människorna? Eller det kanske finns nyare roligare människor, jag har inte jättebra tv-koll.

De går verkligen över allting med lie, även Thatcher och alla tv-chefer, men om ni bara vill se några roliga inslag så är några hållpunkter/sågningar här:

22:31 BBC2: Pedofiler hos oss? Aldrig!
22:57 Rowan Atkinson, Stephen Fry och Blackadder
35:42 Den sjungande detektiven
41:01 The Weakest Link
42:40 The Office
47:00 Apprentice
51:15 Skandinavisk polisserie: Miserabel
53:35 QI, med flera panelprogram

4 Replies to “And now for something COMPLETELY different”

  1. Nu har jag sett hela – och den delen som börjar vid 7 minuter såg jag till och med två gånger. Underbart, fantastiskt, intelligent och på sina ställen allmänbildningskrävande på ett ljuvligt sätt .

    Fan vet … jag kanske ser hela alltet en gång till … nu …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *