Jag är på All Style Open-galan ikväll och tittar på när folk knockar varandra på olika stiliga sätt. (Ja, knockar uttalas med ljudligt k. Min blogg, mina regler.) Matchen jag ser fram mot mest är den mellan ”Odjuret” Olsson och Lina Länsberg.

Om det inte är några bilder härunder så har jag inte hunnit hem i tid för att lägga ut dem! Då får ni föreställa er själva.

etc

Uppdatering nästa dag! Det blev sent och jag hann inte igår. men här kommer några bilder från de två matcher som jag tyckte var mest spännande – och medan min mobilkamera fortfarande hade batteri kvar. (Här är matchkortet!)

Nils Widlund, storfavorit som vunnit 80 av 95 matcher kommer ut och är sjukt taggad …

… men hinner bara gå mot polske Wiktor Branski i knappt en minut …

… innan Branski ligger raklång och räknas ut. Widlund såg helt häpen ut.

Widlund hjälper Branski på fötter men matchen är slut.

Nils Widlund utropas till matchens vinnare och får frågan: Hur känns det? ”Jättetråkigt!”

Min favorit Maria ”Odjuret” Olsson mötte skånska Lina Länsberg. En väldigt jämn match. Lina var tuffare, Maria fick fler poäng.

Maria vann till Linas förvåning och Linas tränares vrede. Lina har bloggat om det hela, läs! Stor dramatik!

Fler bilder finns i ett album på Facebook, några även på Instagram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *