Höll på att skriva läkarundersökning av misstag, det hade just sett snyggt ut om ni hade läst och läst och ändå inte blivit det minsta undersökta av en läkare. Kan bara föreställa mig hur ni rasat om ”falsk marknadsföring”, ”ersättning för utebliven diagnos”, avramlade stortår etc.

Nej, det här handlar om vad jag vill skriva och ni vill läsa här på bloggen.

Dels för att det verkligen är en utmaning att skriva varje dag i hundra dagar. Inte för att jag saknar skrivämnen, men tid! Jag är lite långsam av mig och behöver grunna på saker och ting om de ska bli bra. Det händer att det blixtrar till och blir tänkvärt även på tio minuter ibland, men det är sällsynt. Och mina dagar går ofta fortare än ett snälltåg, och så kommer jag på kvart i godnatt att jag inte har skrivit nånting och så måste det vara nåt som går fort och så blir det bara nonsens och svammel. Och så blir jag orolig. Tänk om ni verkligen inte kan fördra nonsens och svammel.

Ett annat grubbel är att jag skriver om så olika saker. Jag skrev kaxigt en gång att bloggen är lika spretig som jag, och därmed basta. Men nu tycker jag att det var nonchalant! Tänk om det är så att alla, eller de allra flesta som läser här vill att jag ska skriva om trädgårdsodling (det hade också just sett snyggt ut)? Och så sitter jag här och skriver om vaccin och min mormor.

Så nu gör jag en läsarundersökning. Vänligen rösta på ett eller flera alternativ! Och/eller fyll i egna! Om rutorna inte räcker till går det bra att skriva i kommentarerna. (Ser du inte enkäten här under så använd denna praktiska länk.)

Jag vill att det ska vara mer …

det är ändå fredag

11 Replies to “Läsarundersökning!”

  1. Jag kryssade i bilder från förritiden! De du har visat på sistone har golvat mig. Helt fantastiska.

    Åsikter, attityder och ismer ger mig ingenting så jag gillar ditt sätt att skriva där du öppet, ärligt och balanserat utvecklar tankegångar på sådant vis att man blir delaktig i processen.

    Ämnet kan väl vara vad som helst som du känner för att skriva om och när lusten faller på. Tungt eller lättsamt spelar ingen roll, det är lusten att skriva som blir avgörande för kvalitén.

    Jag behöver inte underteckna med mitt namn eftersom vi har telepatisk kontakt :-)

  2. Oj, nu har jag ställt till det i enkäten för jag skrev i den lilla behändiga rutan längst ner att jag ville ha ”All of above utom möjligen versaler och konstiga drömmar. Eller jo, konstiga drömmar också.” Och så klickade jag iväg och insåg att jag borde ha KRYSSAT I all of above-rutorna också. Äsch du fattar. Det är bra det du gör. Spretigt är bra (tycker jag vars blogg spretar mer än de flestas) för hur skulle det överhuvudtaget vara möjligt att hålla sig till böcker, mat, mode, trädgård eller politik när livet är så rikt och varierat som det är.

  3. PS Fast så kom jag på att man kan gå in igen och klicka i alla de där rutorna jag menade i kommentaren, så nu har jag gjort det! Bra va?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *