Har börjat spela badminton! Det är fantastiskt roligt. Efterlyste någon som ville spela med slö, otränad nybörjare och fick en massa trevliga svar från slöa, otränade bekanta. Har nu spelat med en av dem hela två gånger! Det mest fantastiska är vår inlärningskurva. Den är brantare än lutande tornet i Pisa. När vi började spela var vi urusla, missade bollen hela tiden och snubblade omkring som två berusade knuffodrager. Efter två speltimmar är vi värsta badmintonproffsen, klarar att skjuta bollen flera gånger i rad, studsar omkring och kan med lätthet prata och bolla samtidigt. Rio de Janeiro 2016, here we come!

Vi spelar i en hall som bryr sig om sina spelare så till den grad att de till och med har en ”en enhetlig färgsättning. Allt för att ge dig och din partner bästa tänkbara förutsättningar inför nästa speltillfälle” vilket bland annat innebär att till och med reklamskyltarna har fått underkasta sig och vara orangea allihop, allt för mig och min partner.

Vi har även anlagt lättskött hår.

Anyone for badminton?

One Reply to “Fifteen – love”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *