Jag är sååå trött idag. Har först jobbat och sen sorterat en miljon foton. Nu ligger alla bilderna i lådor, inte så pedantiskt sorterade som jag hade hoppats men iallafall. Nu väntar jag bara på att en god fe ska dyka upp med en handscanner, scanna in alla bilder, ladda upp dem till Flickr och tagga dem med genpool. Vad är det man ska göra nu igen, lägga en tand under kudden? En bild på en tand?

Hur som helst: jag är helt slut. Kan inte komma på nånting långt och djupt att skriva om. Räddar mig med en rebus jag hittade i en av lådorna, ett tidigt verk av yngsta dottern, Jag har grubblat och grubblat, men kan inte komma på alla orden. Kan du?

Ett tips: det underlättar om man kan engelska

3 Replies to “Räddad av en rebus”

  1. Ledtråd:

    Armbandet som hon fick i * var för (kvinnlig häst + konst på engelska minus a)

    Men även jag går bet på ordet i mitten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *