Idag skickar jag er bara vidare till Krisinformation.se:s blogg där jag bloggade igår. Lite lamt, jag vet, särskilt som texten där handlar om medborgare och motståndskraft och är en re-write av en tidigare bloggpost härifrån.

Men ni som inte redan sett den får lära känna Krisinformation-bloggen! Som vi har planerat för och frågat efter i tre år. Så lång tid tog det innan 1) cheferna kände sig trygga med att vi skulle blogga och 2) vi hade tid att sätta igång.

Jobbar man på en krismyndighet så kommer det liksom alltid saker i vägen. En jordbävning, ett askmoln, en influensa eller nåt annat dumt.

I alla fall är vi väldigt stolta över den och blir jätteglada för alla som läser och kommenterar. Vi har inte vågat anta #blogg100-utmaningen, just för att vi alltid måste räkna med en kris som slukar all arbetstid. Men en eller ett par texter i veckan försöker vi få till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *