2 Replies to “Vad var det nu med att tänka efter”

 1. Hjälp kommer här!

  Idag (24:e) bloggar du om toapappershållare du mött.

  25:e – min allra första lägenhet
  26:e – tips på bekväma men ändå förvånansvärt snygga skor/slipsar/ryggsäckar
  27:e – tankar om utsikter (fri tolkning)
  28:e – ett gammalt foto (du är Villius)
  29:e – jag vill spela badminton
  30:e – hur man gör om man hittar ett fel på Wikipedia
  31:a – januari är en månad som inga andra

  Vill du ha mer?

 2. Tack Lotten, du är en klippa. En klippa av marsipan med ett maraschinobär på toppen! (Det var det finaste jag kan komma på just nu.)

  Dagens text skrev jag tidigt i morse och satte till publicering på lunchtid för att hinna ändra om nåt bättre skulle dyka upp, men när ditt bättre dök upp satt jag i ett möte (tänk att man sitter i möten när man borde blogga, det är inte klokt egentligen) och kunde inte hejda det naturliga flödet. (Det där lät konstigt men jag hoppas du förstår vad jag menar.)

  Men oerhört tacksam för goda uppslag! Minst tre anser jag så gott som skrivna redan.

  Måste erkänna att jag hajade till inför förslaget till den 28:e då jag läste fel och trodde att jag måste åka till Litauen i en tidsmaskin. Det kommer jag nämligen inte att kunna göra förrän tidigast i mars (fast det är klart att om tidsmaskinen är klar då kanske det ordnar sig ändå, eller gör det det?).

  Klart jag vill ha mer! Jag vill alltid ha mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *