I natt drömde jag att Julia och jag åkte buss, när vi hörde busschauffören gnola ”Det går så bra för lilla mig” och upptäckte att det var Robyn som körde bussen, höggravid och med en stor silkesturban runt huvudet. Hon kastade menande blickar på mig och strök sig över magen.

”Det kommer säkert att gå bra”, sa jag lugnande. ”När är det dags?”
”Vattnet gick just”, svarade Robyn.

Julia och jag hjälpte Robyn av bussen och in i ett gammalt trähus. Jag bad Julia att hålla Robyn sällskap medan jag gick för att ringa min barnmorska Cayenne, som är kvinnan bakom dykmetoden. Robyn satt på huk på golvet, och Julia satt mittemot och höll hennes händer. De andades lugnt tillsammans och såg varandra djupt i ögonen.

”Det här kommer att gå bra”, tänkte jag.

Drömmen på Dlogg. Wikipedia om drömmar. NE.se om drömmar. Gamla drömmar. En drömbildare. En turbaniserare. Andra om drömmar, robyn, dykmetoden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *