Vi tog in på hotell, jag och Lotten, i Göteborg i kväll. (Rapport från bokmässan kommer. Lotten säger att det bara är att göra, så då är det väl det.) ”Ni har blivit uppgraderade” meddelade receptionisten när vi checkade in, och förklarade att vi fått ett extra stort rum. Men när vi kom till rummet, som inte alls var extra stort, väntade en annan överraskning.

Nu vet vi inte riktigt var vi ska sova.

14 Replies to “Uppgraderade”

 1. ”An error occurred, please try again later” står det på den alltså ospelade filmen. :(

  Vad är det på den, vad är det på den?? Hamnade ni mitt i en porrfilmsinspelning? Eller i en afrikansk författarfest? Eller fanns det bara en luftmadrass på golvet bredvid en sophink? (Och hur hittade ni ett hotellrum i Gbg mitt under bokmässefebern?)

  Inquiring minds want to know!

 2. Hej anonyma smyckesperson, jag tog bort ditt reklaminlägg, för precis som du trodde så vill jag inte ha reklam i bloggen. Men tack för att du hälsade på!

 3. ab: Va, funkar inte filmen? Den funkar på Lottens dator. Kan du testa en annan webbläsare?

  Den föreställer INTE en porrfilmsinspelning, och inte en afrikansk författarfest, och ABSOLUT inte en afrikansk porrfilmsfest. Mer än så kan jag inte avslöja. Utom att det är ett slags tåg med i bilden.

  Hur vi hittade ett hotellrum, tja, tydligen är det inte jättemånga som vet att det utmärkta Hotel Odin ligger nära stationen och har hyfsat billiga rum med utfällbara tågsängar i. Och en flammande brasa i frukostrummet. Och hemliga utgångar till akuttandvården.

 4. Ligger den på youtube? ge länken dit i så fall, för nu kan jag ju inte bärga mig.

  absinv, säger nu captcha. jag har antingen film-abstinens eller tänker i förtvivlan ta till absint.

 5. Finemang! Ska genast dit och kolla.

  F ö kan jag ENDAST ta mig hit på din blogg, till detta inlägg – går jag till startsidan fryser hela bloggen och jag hinner retsamt nog bara läsa att du åkte ner med en akrobat samt se hans huvud. Fortsättningen undgår mig!

 6. Nu har jag kollat och, via osmos, även sett förstasidan.
  Aha, tågsängar! Som är så mysigt. Annas morrande kan ju då ersätta det trygga tågdunket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *