Köpte nya solglasögon häromdagen, för att det var soligt och de var billiga (59:50 på Indiska) .

De var ganska fina också, och jag tror iallafall att jag ser intressant och modern ut när jag har de på mig. Dessutom blir allting lite rosa och gyllene när jag har dem på mig. Och lite suddigt, eftersom de inte är slipade och jag egentligen behöver ganska starka glas, iallafall på ena ögat.

Så här ser stan ut när jag cyklar omkring i solen. Det är kanske inte så trafiksäkert, men vad gör man inte för att vara moderiktig.

Jag har faktiskt ett par slipade solglasögon också, men dem kan jag inte hitta just nu. De kanske ligger i en låda som jag borde städa. Men det är ett annat par solglasögon jag egentligen drömmer om. De är alldeles för dyra, och måste beställas från utomlands, och inte ens där kan man köpa dem för de är slutsålda. Men man kan väl drömma?

Har ni sett nånting så tjusigt nån gång?

6 Replies to “Vill man bli fin får man se suddigt”

  1. Jag har solisar med korrekta optiska glas, och för vad jag betalade för dom så gäller det att hålla reda på dom. Jag har t o m alla j-a försäkringar som gick att få. Men jag använder dem väldigt mycket så det var en hemskt bra investering får jag lov att säga.

  2. Wow Vilka glajjor :) Dom kan man drömma om. Jag tappar bort mina solglasögon hela tiden och håller mig därför till 50- kronorsklassen, helst. Hoppas du har en skön helg i solen ;)

  3. Det finns solglasögon som man sätter utanpå de vanliga. Det låter konstigt, men det funkar kanonbra. Jag har fått ett nytt uteliv med dessa, efter ett liv utan solglasögon. De finns i optikeraffärer och kostar 500 kr. Det ser inte ens dumt ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *