Just när skrivkuren började gå så bra tog jäktet över. Det har varit jobb, julluncher, möten, jobb och julluncher igen i en konstant ström sen i onsdags. Men som tur var gjorde jag nåt kul i tisdags …

… jag hoppade lunchen och gick en sväng runt Hötorget med kameran istället. Resultatet blev en bildserie som jag först nu har haft tid att fixa till och lägga upp på Flickr, men framförallt blev det en fantastisk energikick som jag har varit glad av i flera dagar! En fotokur som komplement till skrivkuren. Rekommenderas varmt till alla hängiga decemberstressade kontorsråttor.

One Reply to “Dag 11, 12 & 13: Tiden flyger”

  1. Och här har vi haft en underbar dag med sol och blå himmel. Det är inte bara ljus jag saknar, det är färg, också. I dag har jag sett blå himmel, faluröda väggar, vårt gula hus, solnedgångsrosa snö – underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *