Lyckades göra mig av med en massa urvuxna barnsaker på vinden genom att maila folk jag känner med barn i rätt ålder. En snowboard, en skateboard, ett par inlines och en flytväst blev genast tjingade. Funderar på att starta en mailinglista där man kan tala om vad man har över eller vill ha, vore inte det skönt?

Fast urvuxna kläder har vi inga att ge bort. De mest älskade är för slitna, de tråkiga går till Myrorna och de fina spar jag i kartonger på vinden till när barnen själva får barn. (De kommer säkert bara att vilja ha allting nytt till sina knoddar men jag spar ändå, man vet ju aldrig. De vill kanske läsa mina gamla serietidningar också, och lyssna på kassettbanden som deras föräldrar gillade när de var små, så jag spar dem med för säkerhets skull.)

På vinden står också kartonger med leksaker och gosedjur som ALDRIG får slängas, hur skulle det se ut, och en bebiskorg som mina barn, och jag, och min mamma, och min mormor, har sovit i. Inte samdigt förstås.

bebiskorgen :: baby basket

Samt en massa annan bråte.

5 Replies to “Mitt liv som hamster”

  1. Jag vill också vara med på en sån lista!!Min mamma har sparat alla mina gamla barnkläder som jag med stor glädje nu klär Nike i! Superkul. Så barnkläder tror jag kommer uppskattas. Eller så är det för att 70-tal är superretro nu så Nike är superhet!:)

  2. Jusses vilken härlig babysäng. Vi måste ha en bebis till, så är det bara! (Vilket innebär att jag är kvar på hamsterstaidet, får vänta med att gå med i mejlinglistan som givare.)

  3. kära anna (skriver jag på min nya pyttelilla eee med linux i, den är mycket liten men var billig och funkar till skillnad frånmin vaio som DOG helt oväntat en NATT när alla SOV!?!?!)alltså, kära Anna! Du som är så kunnig, kan inte du dra igång den där bytsajten? I USA/Kanada finns det fiffiga sites där man lägger ut det man vill bli av med gratis, och i sthlm finns bara en ohanterlig mailinglista som heter freecycle…det är inte riktigt rättvist känner jag, dessutom har jag alltid en massa grejor som jag vill bli av med men det känns inte alltid rätt att bila allt till myrorna plus att det blir såna hgar ivägen medans man väntar på att orka ta sig till myrorna.Vi kanske kunde hjälpas åt o få ihop den där siten? Jag kan t ex koka te och vässa pennor samt fotmassagea de som programmerar mera

  4. Kära presidenten! Det blir nog ingen sån bytes-sida, även om fotmassage låter skönt. Jag har redan fler sidor än jag hinner med :(Däremot startade jag en byteslista som du gärna får komma med på: http://groups.yahoo.com/group/byteslistan.Jag anmälde mig till frecycle, tänkte att om den visar sig vara jättebra kan jag lika gärna skicka mina listmedlemmar dit, men jag har inte fått något livstecken från dem ännu, kanske för att det är helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *