I går gjorde jag ett strängt schema till mig själv! Jag ska följa det som den värsta Skalman, och allting ska bli så bra. Frukost, kolla mailen, blogga, jobba, cykla och så vidare, allt med klockslag och olika färger. Började i morse klockan sju och än så länge (sneglar på klockan) håller jag schemat, bravo!

När första sonen var nyfödd läste jag Anna Wahlgrens Barnaboken och bestämde mig för att testa hennes rutinprinciper, som gick ut på att en tröja som skulle tvättas i största allmänhet aldrig blev tvättad, men en tröja som skulle tvättas klockan 16:15 på söndagen faktiskt blev tvättad. Principen fungerade jättebra under mina år som fyrasmåbarnsmamma, men nu när alla är tonåringar och läser sina egna sagor och tvättar sina egna tröjor har jag liksom halkat ur rutintänket. Istället sitter jag och lallar lite var och när som helst, och hinner inte med nånting. Men nu andra bullar alltså!

Eftersom det bara är fyra minuter kvar på min bloggtid hinner jag bara med två länkar som sonen skickade från jobbet i morse:

Dagens gladaste barnaföderska (Aftonbladet)

En kille med goda förebilder(Aftonbladet)

Ses i morgon, samma tid!

One Reply to “07:30-08:00: Andra bullar”

  1. Jag blir helt varm och uppåt över den våldsamt vackra nyblivna mamman – så coolt!Man vet verkligen aldrig vart det ska sluta när man ska föda barn:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *