Dagboksinlägget här nere är kopierat från en testblogg som av mitt slarv råkade bli upptäckt, läst och kommenterad. Jag flyttade hit det, eftersom jag inte hade tänkt att använda den sidan förrän jag har lärt mig att använda det bloggverktyget (WordPress). Det är ett jättebra program, men för att få det att göra precis som jag vill måste jag antingen betala, eller köra på en egen domän, och jag har varken tid eller råd att joxa med det just nu.

Jag ber så mycket om ursäkt för att jag har bloggar på en massa olika ställen! Det är hemskt irriterande när andra gör det, så jag skäms och vrider mig olyckligt som en daggmask mellan de smutsiga tjocka små fingrarna på en tvååring. Det blir bara så för att jag vill mer än jag kan.

Jag är lika rörig som Råddjuret! Förlåt! Ursäkta!

Iallafall: om man verkligen vill hålla reda på mig kan man använda adressen contigo.se/anna. Dit pekar jag den blogg jag använder för tillfället, så att ni kära läsare inte ska behöva leta i onödan.

PS Det här var en tosslapp, eftersom en brasklapp (iallafall enligt min mormor) var en lapp som biskop Brask hade skrivit. Denna lapp har jag skrivit helt utan någon biskop.

 

One Reply to “En tosslapp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *