När jag skulle beskriva hur jag egentligen vill resa letade jag efter en bild med otroliga elefanter. De måste vara otroliga eftersom det är ganska otroligt att jag ska få resa ovanpå en magnifik superbekväm jättelik tältelefant.

Det närmaste jag kom var de här gråa bestarna:
gråa tråkiga elefanter
Fast de var inte heller riktigt bra. Mer krigselefanter än lyxelefanter, och ganska dystra och fula.

Men! Just när jag trodde att allt hopp var ute kom yngsta dottern och erbjöd sig att göra en total elefant make-over.
roliga rosa elefanter
Resultatet blev precis vad jag önskade: flärdfulla, sprudlande reseelefanter, fast ändå med klassisk stil och god uppfostran.

Och därmed har dottern fått den cred hon skulle haft sedan länge.

Andra bloggar om:

2 Replies to “Elefanter, som nya”

  1. Hej! Ramlade in här via Stockholmsbloggen och du kanske kan ge mig råd. Jag har reggat mig på Sthlmsbloggen och fått lösenord. Har loggat in, men mitt dashboard är blankt. Hur publicerar jag? Är det nåt jag har missat? Vore mycket tacksam för svar! Hälsningar Jonas

    P.s Elefanterna blev fantastiskt fina!

  2. Hej Jonas, nu ska du kunna skriva på Stockholmsbloggen! Jag måste tillåta alla nya medlemmar manuellt, så det kan gå ett par timmar (eller i sällsynta fall dagar) innan jag ser och bekräftar en anmälan.
    Kul att du vill vara med! Skriv så mycket du vill!

    PS Ska hälsa dottern om elefanterna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *